Ota yhteyttä

starttiopas
markkinoinnin
automaatioon
Markkinoinnille - myynnille - johdolle

lataa pikakurssi
markkinoinnin automaatioon

Yhä useampi yritys käyttää markkinoinnin automaatiota tehostamaan markkinointia ja tuottamaan myyntivalmiimpia liidejä. Mutta mistä markkinoinnin automaatiossa on oikeasti kyse? 

ID BBN:n Starttiopas on ensimmäinen laaja ja selkeä suomenkielinen julkaisu aiheesta. Oppaan lukemalla saat kattavat perustiedot markkinoinnin automaatiosta ja sen hyödyistä yrityksellesi.

Lue kuinka automaatiolla tehostetaan myyntiä ja markkinointia, tuotetaan johdolle laadukkaampia raportteja sekä mitä sinun tulee ottaa huomioon suunnitellessasi järjestelmän hankintaa.

Lataa opas tästä!

Kiitos!

Olemme lähettäneet latauslinkin sähköpostiisi.

Lue lisää ID BBN:n palveluista

Onko Sinusta moderniksi markkinoijaksi?

ID BBN on kansainvälisesti palkittu modernin markkinoinnin tekijä ja Euroopan kärjessä markkinoinnin automaation asiantuntijana. Asiakkaisiimme lukeutuvat monet alansa markkinajohtajat ja edelläkävijät sekä Suomessa että ulkomailla.

Toimimme strategisessa yhteistyössä Suomen johtavan markkinointikonsernin Salomaa Groupin (SEK, Dagmar, QURU) kanssa ja olemme osa maailmanlaajuista B2B-markkinoinnin asiantuntijaverkostoa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin selvitämme kuinka markkinoinnin automaatio voi auttaa sinun yritystäsi modernin markkinoinnin toteuttamisessa.

Yhteydenottopyyntö »

matti.aalto-setala@idbbn.fi
050 324 0132

Lataa opas ja lue mistä markkinoinnin automaatiossa on kyse!

Lataa opas »